zondag 29 april 2018

Bullet journal

Afgelopen weken kwam ik filmpjes tegen van Creachick. Zij houdt zich bezig met onder andere Bullet journals. Het had mijn interesse te pakken. Dus ging ik op zoek naar andere voorbeelden op Instagram en pinterest. En eigenlijk werd ik nog enthousiaster.
Maar ja hoe moet je zo iets beginnen? Op Koningsdag kwam ik bij de kruidvat een bullet journal tegen. Niet al te duur dus leuk om te proberen.
Gisteren dus achter mijn bureau een aantal pagina's gemaakt. Het was een beetje lastig om het begin te vinden maar toen ik eenmaal bezig was werd ik steeds vrolijker.
Wat ik er leuk aan vind is dat je eigenlijk niks fout kan doen. Het is jou Bullet. Ik gebruik hem niet als planner maar meer als dagboek. Kleine verhaaltjes schrijven en bewust zijn van wat ik gedaan heb in die weken. Maar ook idee├źn verwerken of dromen laten uit komen. Eigenlijk mijn denk werk op papier.

Omdat het heel persoonlijk is laat ik hier alleen de layout zien van de pagina's. Wat ik er in ga schrijven hou ik voor mij zelf.
Leuk dat je kwam kijken op mijn blog. Vind je het leuk laat dan een reactie achter. Ik vind het altijd leuk om de reacties te lezen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten